wyszukiwanie zaawansowane
» Opinie o sklepie

Kontakt

  

sklep@akumulatory24.pl



Kontakt przez WHATSUPP

 

+48606225822

 

Contact by WHATSUPP

+48606225822

 

 

Nasze sklepy

KATOWICE

ul. Wincentego Pola 14 / Boczna 2

tel. (032) 209 00 22


Godziny otwarcia:

PN-PT: 9:00-17:00

SOB: 9:00 - 13:00



RUDA ŚLĄSKA

ul. Wyzwolenia 185

tel. (032) 340 39 68


Godziny otwarcia:

PN-PT: 9:00-17:30

SOB: 9:00-13:00



ZABRZE

ul. 3 Maja 74

tel. (032) 272 00 22

Godziny otwarcia:


PN-PT: 9:00-17:00

SOB: 9:00-12:00



Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 22-02-2018
Fachowe doradstwo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 20-02-2018
Szybko i sprawnie, jestem bardzo zadowolony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
Szybko, sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
Szybka dostawa ( 2 dni ). Produkty dostarczone zgodnie z zamówieniem. Dobre ceny i koszty dostawy. Polecam !.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: GRZEGORZ
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
szybka i profesjonalna dostawa, towar zgodny z zamówieniem, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
POLECAM !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz W.
  • Data napisania recenzji: 15-02-2018
Sklep z czystym sumieniem mogę polecić za: szybkość realizacji, wygodę obsługi sklepu internetowego (np. proforma z automatu) no i duży wybór asortymentu. Cena towaru nie odbiega od średniej rynkowej ale jeśli weźmiemy pod uwagę zalety sklepu to cena nie ma tak naprawdę znaczenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PAWEŁ
  • Data napisania recenzji: 13-02-2018
SUPER SZYBKA WYSYŁKA. AKUMULATOR Z KATOWIC DO BYDGOSZCZY W 18 GODZ. OD ZAMÓWIENIA. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 01-02-2018
Sklep godny polecenia i zakupów w przyszłości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 26-01-2018
Polecam, szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
okokokokokokok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 22-01-2018
Profesjonalni sprzedawcy i obsługa klienta! Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ALBERT
  • Data napisania recenzji: 21-01-2018
Polecam! Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 20-01-2018
Zakupiony akumulator to Trojan T125. Świetny kontakt ze sprzedającym, i błyskawiczna przesyłka. Polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 19-01-2018
Kupiłem urządzenie rozruchowe Lemania P6 2500. Bardzo szybka wysyłka i wspaniała obsługa zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-01-2018
Rewelacyjnie szybka obsługa, zakupiony sprzęt wysokiej jakości w doskonałej cenie. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 15-01-2018
wszystko przebiegło ekspresowo, fajny kontakt ze sprzedającym, a najważniejsze, że towar górna półka!!! pozdrawiam i polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 12-01-2018
Szeroki wybór akumulatorów samochodowych, atrakcyjne ceny i bardzo szybka przesyłka. Zdecydowanie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl